بودجه رویایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تغییر کرد | تاج فیروز رفت، میرزایی آمد سایه‌روشن‌های تمدید لیورپول با فن‌دایک طیبی با «جوجه» بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد! صعود یاران‌خداداد به نیمه‌نهایی لیگ برتر فوتبال نونهالان تیم میثاقیان فقط برد می‌خواهد احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان
سرخط خبرها

خروج بازیکنان از استقلال کلید خورد | جویباری: در حال مذاکره با بازیکنان جدید هستیم

  • کد خبر: ۳۱۹۸۶۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
خروج بازیکنان از استقلال کلید خورد | جویباری: در حال مذاکره با بازیکنان جدید هستیم
باشگاه استقلال رسما وارد کارزار نقل و انتقالات شده و قصد دارد بازیکنان جدید را به خدمت بگیرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، همان‌طورکه پیش‌بینی می‌شد، نقل و انتقالات استقلال به طور نامحسوس آغاز شده و این باشگاه در تلاش است بازیکنان جدید را از همین حالا برای فصل بعد رزرو کند. باشگاه استقلال قصد دارد در فصل آتی، بازیکنان قابل‌توجهی را به خدمت بگیرد و با تعداد زیادی از بازیکنان متوسط و معمولی خود که در سال‌های اخیر موفقیتی را برای این باشگاه رقم نزده‌اند، خداحافظی کند و بازیکنانی با عیار فنی مطلوب‌تر را به خدمت بگیرد.

در همین راستا، علی نظری‌جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال نیز موضوع جذب بازیکنان جدید را موردتأیید قرار داده است. مدیرعامل استقلال رسماً اعلام کرده که تلاش این باشگاه برای جلب نظر بازیکنان جدید آغاز شده و آن‌ها در حال مذاکره با برخی بازیکنان شاخص در لیگ برتر هستند.

نظری‌جویباری در این راستا گفته است: «بلافاصله بعد از اینکه تیم کمی ثبات پیدا کند، سراغ تمدیدی‌ها و یارگیری نفرات فصل بعد خواهم رفت. طبق قانون، با کسانی که شش ماه آخر قراردادشان است، می‌توان مذاکره کرد و من هم دارم این کار را می‌کنم. سه‌چهار بازیکن از بهترین‌ها و به‌قول معروف آس‌های فوتبال ایران را انتخاب کرده‌ایم و با آن‌ها در حال مذاکره هستیم. این قول را می‌دهم که به کمک هیئت‌مدیره و هلدینگ، برای فصل بعد بهترین نفرات را برای این تیم جذب می‌کنم. ما این تیم را می‌سازیم و می‌رویم برای قهرمانی. از الان، برنامه‌های نقل و انتقالاتی خودمان را شروع کرده‌ایم.»

البته راه دیگری پیش روی مدیران کنونی باشگاه استقلال باقی نمانده است و آن‌ها باید از ظرفیت‌های موجود برای جذب بازیکنان جدید استفاده کنند. بدون‌شک اگر جویباری چنین‌وعده‌هایی را به هواداران ندهد، خود نیز زیر تیغ انتقادات قرار خواهد گرفت. همین حالا به‌سبب نتایج ناامیدکننده‌ای که در زمان حضور این مدیران در استقلال کسب شده به‌خصوص شکست در دربی، آن‌ها به‌شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند.

با توجه به اظهارات جویباری، خروج برخی بازیکنان از استقلال کلید خورده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->